Saltar al contenido

Qui som?

Bruna Coop

«Bruna és una coperativa dedicada a explicar històries mitjançant l’audiovisual. Treballem amb els principis de l’economia social i solidària prioritzant les persones i les seves necessitats per davant del capital.​​​​​​​​​​​​​​»

Els materials didàctics han estat desenvolupats per:

Albert Vilaplana Serralta (1991-Ibi) és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat d’Alacant i ha cursat el Màster d’Humanitats amb l’especialitat de Cultura i Societat. Actualment és professor de Llengua i Literatura Catalana i de Cultura i Valors a secundària.

Lluís Ronda Viciano (Dénia, 1991) Graduat en Filologia Catalana per la Universitat d’Alacant. Actualment és professor de Llengua i Literatura Catalana a secundària.

Contacte

Els nostres valors

A Bruna creiem que per aconseguir que nous relats arribin a la societat cal que les creadores de relats estiguin immerses en altres formes de fer economia.  Entenem que la vida es al centre i que cal seguir dinàmiques d’organització democràtica, feminista, horitzontal, per tal que el compromís social pugui permeabilitzar el discurs que el gruix de la societat rep. Per això, les brunes treballem en la divulgació de l’ESS per donar a conèixer al gran públic les alternatives econòmiques que ja existeixen.

El llenguatge audiovisual, requereix com altres llenguatges, ser reapropiat per la societat. Requereix que torni a ser una eina d’expressió i de transformació social, en comptes de ser una eina de dominació utilitzada per perpetuar l’statusquo actual.

L’audiovisual, amb tot el poder de creació de relat que té, també ha de ser un cavall de Troia que pugui permetre pluralitat de veus i punts de vista. 

[Text inspirat en: «La bolsa o la vida» ♥♥♥]

PD: Pots consultar el nostre Balanç Social aqui